fbpx
Kontakt os helt uforpligtende i dag: +45 22 22 16 17 kontakt@fysioact.dk

fysioACT


Lad psyken være indgang

til fysisk sundhed

Med udgangspunkt i kroppen tager ACT skridtet mod en mere meningsfuld behandling.

ACT kan bruges som psykologisk metode i fysioterapien, når du oplever, at det er svært at komme igennem med en behandling, fordi psyken blokerer.

Med fysioACT får du øvelser til, at arbejde kropsligt med kerneprocesserne.

ACT lærer os psykologiske færdigheder til håndtering af smertefulde tanker og følelser – færdigheder i bevidst nærvær, at handle ud fra det, som dybt i hjertet betyder noget for os, at leve et meningsfuldt liv efter vores værdier.

fysioACT er brugbar der hvor mennesker er forbundet med deres smerter eller sygdom, og hvor de undgår, at gøre det de gerne vil, fordi de er bange for deres helbred eller forværring af deres smerter. Når de kæmper og har prøvet alt for, at finde en behandling der kan gøre dem raske, og har svært ved at acceptere den smerte, som livet uundgåeligt byder os.

fysioACT bruger øvelser der forudsætter at psykiske udfordringer præger kroppen, og fysiske udfordringer præger psyken, og at vi igennem kroppen kan arbejde med fastlåste mønstre.

FysioACT hjælper dig med, at få kerneprocesserne fra ACT med i din behandling, kropsligt med øvelser til bevidst nærvær, accept og handling.

Prøv et kursus eller
workshop

Kontakt
+45 22 22 16 17
kontakt@fysioact.dk

Få tips og kursus nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende udgiv er tips og tricks. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret på nye spændende kurser og forløb.