fbpx
Kontakt os helt uforpligtende i dag: +45 22 22 16 17 kontakt@fysioact.dk
En-dags kursus

Beskrivelse
Kurset er for dig som fysioterapeut der gerne vil vide mere om, hvordan du kobler en kognitiv tilgang til dit arbejde, så du kan ”spotte” og italesætte psykiske problemstillinger, og dermed nå længere med at hjælpe mennesker i dit arbejde. 


Hvorfor fysioACT
ACT (Acceptance and Commitment Therapy) er en psykologisk kognitiv metode, som er dokumenteret effektiv til en lang række af tilstande som feks langvarige smertetilstande (kroniske smerter), depression, angst, stressbelastninger og livsstils sygdomme.

ACT er efterhånden ret udbredt blandt psykologer, og flere faggrupper følger efter, også flere fysioterapeuter kender til metoden. Det kan være en udfordring for fagpersoner med en kropslig tilgang til mennesker at integrere ACT i deres praksis, derfor har jeg udviklet fysioACT til os.

fysioACT er en kropslig tilgang til ACT som tager udgangspunkt i, at psykiske belastninger påvirker kroppen, og tilsvarende at fysiske belastninger påvirker psyken. Derfor kan vi arbejde med fastlåste mønstre fysisk såvel som psykisk med kroppen som udgangspunkt.

Når mennesker ”sander til” i hovedet eller bliver ”ude af sig selv”, som det sker ved stressbelastning, angst og langvarige smertetilstande, når tanker og ord bliver til blokeringer i psyken, så kan fysioACT med enkle øvelser åbne op til kroppens ressourcer.

fysioACT er brugbart der hvor mennesker identificerer sig med deres smerter eller sygdom, og hvor de undgår, at gøre det der har værdi for dem, fordi de er bange for en forværring af smerterne eller deres helbred. Undgåelsesadfærd er et forsøg på kontrol som øger smerterne og begrænser aktivitetsniveauet og livsudfoldelsen, med fysioACT arbejder vi på at slippe kontrollen.

Med fysioACT får du enkle og praktiske liggende, siddende og stående øvelser, som du let kan integrere i din praksis og som hjælper dig med, at tage din behandling et skridt videre.

 

Indhold
På kurset får du en enkel introduktion til ACT (Acceptence and comittment therapy) som psykologisk metode, og til hvordan vi med den kropslige tilgang fysioACT kan arbejde med kerneprocesserne i ACT, herunder Accept, Defusion og Mindfulness.

En stor del af kurset vil være praktiske øvelser kombineret med teori. Der vil være opmærksomheds øvelser og øvelser hvor vi bevæger os i rummet, men de er ikke som sådan fysisk krævende.

 

Kurser i efteråret 2020

Hvornår Mandag d.2.september 2020
Tid kl. 9.00 – 16.00 (kaffe/te fra kl. 8.45)

Hvornår Mandag d.25.november 2019
Tid kl. 9.00 – 16.00 (kaffe/te fra kl. 8.45)

Pris
1.750 kr.

Hvor
Hos Norup 
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Lokalet ligger i stueplan med indgang fra parkeringspladsen ved Aldi.

Andet
Intet kursus uden forplejning, så der vil være frokost til deltagerne, lidt snacks og selvfølgelig vand, kaffe/the.

 

Lad os få en uforpligtende snak

+45 22 22 16 17

Mail fra website

Få tips og kursus nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende udgiv er tips og tricks. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret på nye spændende kurser og forløb.