fbpx
Kontakt os helt uforpligtende i dag: +45 22 22 16 17 kontakt@fysioact.dk

fysioACT


Frigør overskud gennem kroppen

Mental sundhed er ikke hele billedet. Kroppen spiller en stor rolle for helbredet – lær dens sprog.

Fysioterapiens tilgang til kroppen kan bruges i ACT, når mennesker ”sander” til i hovedet eller bliver ”ude af sig selv, som det sker ved tilstande som stressbelastning og angst.

Eller når du oplever, at det kan være svært at komme igennem med en behandling – de hører ikke hvad du siger, tager ikke gode råd til sig eller synker dybt ned i stolen og gir op.

Når ord og tanker bliver til blokeringer i psyken, så kan der åbnes op til ressourcer i kroppen med enkle øvelser som bevæger kroppen, så den bliver mere åben og livfuld.

Når kroppen bevæges med bevidst opmærksomhed bliver det muligt, at løsne spændte områder og få energi ind i mere fraværende områder af kroppen, og dermed blive mere nærværende og tilstede i nuet med krop og psyke.

fysioACT er med bevidst opmærksomhed og bevægelse, at arbejde med kroppens fastlåste mønstre, være til stede i nuet med alt hvad der er, og tage skridt imod det gode liv.

Med fysioACT får du enkle, praktiske både siddende og stående øvelser, som du let kan integrere i din praksis og som hjælper dig med, at tage din behandling skridtet videre, så den ikke ender i kviksand.

Prøv et kursus eller
workshop

Kontakt
+45 22 22 16 17
kontakt@fysioact.dk

Få tips og kursus nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende udgiv er tips og tricks. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret på nye spændende kurser og forløb.