fbpx
Kontakt os helt uforpligtende i dag: +45 22 22 16 17 kontakt@fysioact.dk
Workshop

Beskrivelse

Jeg kommer gerne ud til jer og afholder en workshop på et par timer eller som internt kursus på en arbejdsplads. Det giver mig mulighed for at designe det præcis til jeres behov.

Jeg holder workshops alle steder hvor fysioterapeuter arbejder og hvor de gerne vil have et øget fokus på den mentale sundhed. Og der hvor fysioterapeuter arbejder tværfagligt med psykologer, læger, diætister, ergoterapeuter, sygeplejersker m.fl., og hvor der er et ønske om at bruge ACT som fælles forståelse ramme og metode i deres arbejde.

En dags workshop

En heldags workshop til fysioterapeuter i Dignity med deltagelse af læger og psykologer.

”ACT og langvarige smerter i en kontekst af behandling af traumatiserede flygtninge”.

Der blev arbejdet med ACT som fælles sprog og metode og med fysioACT for at integrere den kropslige tilgang i det tværfaglige arbejde. Der blev arbejdet med cases fra det daglige arbejde.

To dages kursus

Designet til fysioterapeuter i Ålborg der arbejder med sundhed og beskæftigelse

”Hvordan kan du ”spotte” dem med mentale udfordringer som stress, angst og depression, og koble en kognitiv metode ACT til dit arbejde”.

Der blev arbejdet med ACT som fælles sprog og metode og med fysioACT for at udvikle og integrere den fysioterapeutiske indsats i mødet med borgere med stress, angst og depression.

Vi tog udgangspunkt i det alment menneskelige aspekt i ACT og arbejdede med fagpersoner som rollemodeller.

Intern workshop

Deltagelse i Intern ACT workshop i Vanløse Sundhedshus som ressourceperson i forhold til integration af ACT i det fysioterapeutiske arbejde. Der blev arbejdet med cases fra det daglige arbejde under supervision af psykologer, hvor jeg deltog i panelet.

Lad os få en uforpligtende snak

+45 22 22 16 17

Mail fra website

Få tips og kursus nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende udgiv er tips og tricks. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret på nye spændende kurser og forløb.