fbpx
Kontakt os helt uforpligtende i dag: +45 22 22 16 17 kontakt@fysioact.dk
6 workshops på eftermiddage

Beskrivelse
For dig som fagperson, der vil arbejde videre med din praksis og bruge fysioACT i dit arbejde, så du herigennem får fokus på både den fysiske og mentale sundhed.

fysioACT skal opleves og bevæges ind i kroppen, det er ikke nok at forstå det med hovedet, derfor er det vigtigt at repetere øvelserne over tid, så de ligger på ”rygraden” og lettere kan hentes frem, når de skal bruges.

Med 6 workshops får vi fra gang til gang også mulighed for at tage oplevelser fra praksis op, så i kan lære af hinandens erfaringer og sparre med hinanden om konkrete faglige og personlige udfordringer i forhold til arbejdet med fysioACT.

På hver workshop vil der være supervision, hvor du får plads til refleksion over egen praksis og i dit arbejde med andre mennesker. Supervisionen vil have fokus på at give dig inspiration til, hvordan du kan arbejde videre med fysioACT færdigheder i dit faglige arbejde.

På de 6 Workshops får du en enkel introduktion til ACT (Acceptence and comittment therapy) som psykologisk metode, og til hvordan vi med den kropslige tilgang fysioACT kan arbejde med kerneprocesserne i ACT


Kerneområder i ACT og fysioACT, som vi vil arbejde med på kurset

• Værdier – hvad er det der er vigtigt for dig, hvordan ønsker du at være i livet og overfor andre og dig selv.

• Accept – at løsne op og synke ned i det der er, at rumme tanker og følelser – en måde, at slippe kontrollen på.

• Defusion – du er ikke dine tanker og følelser, kom ud af den mentale suppedas, slip præstationstankerne og lyt til dig selv og din krop.

• fysioMindfulness – slip tanker om fortid og fremtid, kom fra hovedet ned i kroppen og vær bevidst til stede i nuet – introduktion til dosering.

• Selvet som kontekst – se dine tanker, følelser og fornemmelser som et kropsligt indhold og ikke hele dig.

• Engageret handling – kropslige forudsætninger for handling, og hvordan vi sætter os selv i bevægelse og tager skridt i retning af det der betyder noget for os.

Information

Hvornår 
Mandage i efteråret 2020.

Tid kl. 13.00 – 15.30

Hvor 
Vanløse Sundhedshus
Indertoften 10
2720 Vanløse

Pris
3.850 kr.

Datoer
Kontakt mig for information.

Kontakt
+45 22 22 16 17
kontakt@fysioact.dk

Lad os få en uforpligtende snak

+45 22 22 16 17

Mail fra website

Få tips og kursus nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende udgiv er tips og tricks. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret på nye spændende kurser og forløb.