Oplever du fysisk og psykisk besvær med at finde fokus i livet.

Gennem fysioACT tager vi fat i det, som forstyrrer dig, og vi ser det fra både en fysisk og psykisk vinkel.

Kan du genkende dig selv i dette?

Har du spændinger i kroppen, kan det være et stresset system, som har behov for en bedre livsbalance, muligvis mere egenomsorg. Du kan have haft en voldsom oplevelse, som er svær at slippe, og som nu påvirker dig mentalt og fysisk uhensigtsmæssigt.

Ofte gemmer der sig fastlåste tanker, følelser og overbevisninger, som har brug for at blive løsnet, så der kan komme et friere flow igennem systemet og der kan blive plads til at gå nye veje.

Vi hjælper dig til at blive mere bevidst om dig selv, at mærke din krop og de følelser du bærer. Du bliver i stand til at leve livet på din måde.

Angst

Fysiske symptomer

Depression

Smerter i kroppen

Stress

Livskriser

Lavpraktisk når mine klienter kommer ind ad døren?

Med nysgerrighed og venlighed går vi på opdagelse i kroppen og bliver mere bevidst om tilstande som spændinger, smerter, ubehag og træthed, tilstande som har været væk fra vores opmærksomhed, dele af os som er blevet overhørt.

Når vi er nærværende i kroppen, så kan vi åbne op til de tilstande der er blevet gemt væk, og opdage ressourcer som har været ubevidste.  Det vi møder undervejs, kan være i vejrtrækningen at sanse over eller underspændte steder i kroppen, i alt at få en øget opmærksomhed mod kroppen.

Med den øgede tilstedeværelse i kroppen og nuet, vil indgangen til sindet i langt højere grad være åbent og følelserne mere tilgængelige – det er vores udgangspunkt for den holistiske behandling.

Resultatet – Hvad får jeg med hjem

Når du afslutter et forløb hos fysioACT vil du være mere bevidst om dig selv og hvordan du fungerer, og hvordan du kan være til stede i din krop lige nu og her uden at flygte fra ubehagelige sansninger, tanker eller følelser.

Du vil være i stand til at rumme dig selv og de følelser det er forbundet med at være menneske, og du har lært at forholde dig til dine negative tanker og overbevisninger, så du kan opleve mere indre ro og sove bedre. 

Du vil være bevidst om udfordringer, som hidtil har ’holdt dig fast’ i livet, og du ved hvordan du skal takle dem fremadrettet – du ved også, at det kræver et vedholdende fokus fra din side, der er ikke noget Quick fix.

Du føler dig igen parat til at gå livet i møde og til at håndtere små som store udfordringer. Du har nemlig nu en række konkrete værktøjer med dig, og din øgede forståelse for egne tanke – og handlemønstre giver dig en grundlæggende tryghed til dig selv og til livet.  

De nye indsigter har måske ikke alle været rare at møde, men du sætter stor pris på dem, da de har gjort dig klogere på dig selv og mentalt stærkere. Du er nu i stand til at perspektivere nye oplevelser mod gamle, og mærke efter når din krop vil fortælle dig noget. – F.eks. at du har brug for at sætte tempoet ned eller tale med dine nærmeste om det, som går dig på.

Strategierne, som du lærer hos fysioACT, vil efter forløbet fortsat give dig nye indsigter, og dine behov og grænser vil blive nemmere at mærke og sætte ord på. Du vil i fremtiden ikke lade dig overrumple af følelser i samme grad, og din evne til at definere og håndtere dem er nu langt bedre.

background-image

Hvem er Solveig?

Solveig-Emtkjr-img

Solveig Emtkjær

Min mission igennem mere end 25 år, har altid været at hjælpe mennesker med midlertidig eller varig nedsat funktion til at fungere i livet og i arbejdslivet, så de kan handle i overensstemmelse med deres værdier. Jeg har i mit arbejde specialiseret mig i sammenhængen imellem krop og psyke, og hvordan det påvirker den fysiske og psykiske funktion i forhold til helbred, hverdagen, deltagelse i aktiviteter, social kontakt og arbejdsliv.

Læs mere
background-image

Vælg efter dit behov

Alle forløb hos os er forskellige. Vi tager udgangspunkt i din situation og sammen finder vi vejen for dig.

Standard

950 kr.

  • Indledende telefonisk snak
  • Telefonisk opfølgning på vores indledende samtale

Det ideelle

2700 kr.

  • Indledende telefonisk snak
  • 3 opsamlende samtaler af 1 times varighed

Det lange

4950 kr.

  • Indledende telefonisk snak
  • 6 opsamlende samtaler af 1 times varighed

Den første gang vi mødes er en afklarende samtale. Jeg vil hjælpe dig med at afklare dit mål for forløbet, og vi drøfter rammerne og metoderne for samarbejdet.

Hvor mødes vi?

Efter aftale kan vi mødes hos dig, udendørs, på din arbejdsplads eller på i min praksis på Frederiksberg.

Skal vi snakke over en kaffe?

Lad os tage en uforpligtende snak. Du kan enten ringe eller skrive til mig.